Bezieling en kwaliteit in organisaties

Op voorraad

7,95

Via Tweedehandsmanagementboek.nl verkoopt een particulier zijn verzameling. Daardoor is er geen sprake van BTW. Prijs is plus leveringskosten (€ 1,95 per zending)Bezieling en kwaliteit in organisaties : het beroemde boek voor creërende mensen en creërende organisaties;

Auteur: Daniel D. Ofman.

Uitgever: Servire 13e druk, Nieuwe editie, herzien en geactualiseerd, 2002

Paperback; ISBN / EAN: 9021535939 / 9789021535937

Staat: Goed. Omslag schaafwondje.

 

'Bezieling en kwaliteit in organisaties' is een pleidooi voor het scheppend vermogen in individuen en organisaties. Het gaat over de creërende mens in een creërende organisatie. Organisaties worden gezien als levende organismen met een taak zowel naar binnen als naar buiten, die vragen om een organische en respectvolle benadering gericht op gezonde groei. Intern betekent dat aandacht voor de relaties en verbindingen tussen mensen, afdelingen en niveaus; extern aandacht voor de relaties tussen de organisaties en haar doelgroepen (afnemers, opdrachtgevers, cliënten, belanghebbenden). Meerwaarde ontstaat wanneer mensen en organisatie zich gedragen als delen van een creatief geheel, hun energie bundelen en daarmee meer bereiken.

Dit boek spreekt zowel managers aan die de bezieling en kwaliteit in hun organisatie willen verbeteren, als ook ieder ander die in de organisatie een rol speelt. Het ontwikkelen van kernkwaliteiten, het optimaliseren van bewuste en verantwoordelijke werkhoudingen, het creëren van het totaalproces, vergt immers de inzet van iedereen in de organisatie.

Blader ook door deze categorieën: Coaching/Leren/Psychologie, Organisatie