A3 methodiek : naar jaarplannen met meer focus en bezieling en minder papier

Op voorraad

18,95

Via Tweedehandsmanagementboek.nl verkoopt een particulier zijn verzameling. Daardoor is er geen sprake van BTW. Prijs is plus leveringskosten (€ 1,95 per zending)Auteur: Henk Doeleman, Lucian van Heumen, Manon Diepenmaat.

Uitgever: Kluwer, 2010

Paperback; ISBN / EAN: 9789013072655

Staat: Goed.

 

'Meer sturing met minder papier', dat is waar het om draait in de A3 methodiek. Managers krijgen met dit instrument een middel in handen om snel en doeltreffend, met meer draagvlak, hun jaarplannen te realiseren. En dat met niet meer regels dan nodig, zonder overbodige administratieve lasten, en met een meer professionele, doelmatige monitoring van de bereikte resultaten.

De A3 methodiek berust op drie pijlers: - A3 jaarplan: een jaarplan op één A3-papierformaat. - A3 managementgesprek: een periodiek gesprek tussen verschillende managementlagen, waarin de thema's vanuit het jaarplan worden besproken en het beleid met de uitvoering wordt verbonden. - A3 digitaal: faciliteert het verzamelen van informatie, die aansluit bij het jaarplan en de managementagenda.

De in dit boek gepresenteerde A3 methodiek stelt organisaties in staat de vaak starre en weinig bezielende planning & controlcyclus om te vormen tot een cyclus waarin interactie, inspiratie en betrokkenheid van managers en medewerkers centraal staan. En dat is precies waar het vaak aan ontbreekt!

Blader ook door deze categorieën: Management, Organisatie